miércoles, 28 de enero de 2015

Gemma Ubasart: “Anirem a les eleccions catalanes com si fossin unes eleccions anticipades”

Gemma Ubasart: “Anirem a les eleccions catalanes com si fossin unes eleccions anticipades”

http://bcove.me/29fyixaj

Josep Cuní ha entrevistat Gemma Ubasart, candidata a la secretaria general de Podem Catalunya. En relació amb els resultats de Grècia, ha dit que “Syriza i Podem són dues realitats diferents però comparteixen l’element de canvi”. Ha afirmat: “Els grecs ens han demostrat que, quan una cosa no funciona, en democràcia es pot canviar.” Ubasart ha considerat prioritari acabar amb les polítiques d’austeritat, malgrat que ha reconegut que aconseguir la majoria absoluta hauria estat més fàcil. Ha dit, també, que “queda molt per fer”, i ha destacat la diferència de contextos entre Grècia i Espanya.
Sobre les declaracions de PP i de PSOE, ha manifestat: “Primer ens ignoraven, després van veure que les coses anaven de debò.” En el cas català, ha dit que CiU com a partit de govern també fa por. Sobre les imatges de Jordi Pujol anant a declarar als jutjats, ha afirmat: “És una Catalunya que ja s’està acabant, aquesta Catalunya de l’hegemonia de @ciu ha tocat fons.”
Podem es presentarà a les eleccions catalanes, i ara estan en procés de primàries. Ubasart ja ha anunciat que s’hi presentarà, i ha dit que és interessant “debatre amb els altres” i que “Podem és un repte en si mateix”. Quant a les eleccions del 27-S, ha afirmat: “Anirem a les eleccions com si fossin unes eleccions anticipades.” Ha explicat que faran un pla de rescat ciutadà i que volen fer “política per a les majories, els de baix”. A més, ha asseverat que “Podem és l’únic partit capaç de defensar el dret a decidir davant el govern espanyol.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario