domingo, 30 de noviembre de 2014

señor TRIAS : escucha a tu ciudadanos

Bona tarda,
passem a informar que l'Ajuntament de manera unilateral ha decidit trencar amb el compromís de continuar realitzant la reunió setmanal de Regidora Mercè Homs amb els veïns, així com la reunió mensual amb l'Alcalde.
L' última reunió va ser el passat 13-11 amb l'Alcalde i Regidora, i vam discrepar molt sobre el número de pisos expedientats i consecuentment els que l'Ajuntament donava com d'us turístics, l'Ajuntament continua donan't per bons els números donats a la roda de prensa i per part d'aquest "moviment veïnal" ja vàrem deixar clar que aquests números no arriben ni al 15% de la xifra real.
Sembla que per part del consistori l'intent era tancar el tema en fals, però les nostres critiques al respecte no han agrada't massa.
La passada setmana vam demanar la nova reunió sobre mitjans de Deçembre, per així d'aquesta manera aprofitar per valorar el funcionament del primer mes de la oficina de denuncies "Punt Atenció Barceloneta", així com que ens donesin les noves dades dels pisos inspeccionats i expedientats ja que per part del veïnat s'han aportat mes de 200 pisos mes que tenen que inspeccionar i donar resposta.
A mes, ens trobem en plena pre-campanya nadalenca i nos ens oblidem que en aquestes dates l'explotació d'aquests pisos torna a rebrotar, pues bé l'Ajuntament ha optat per tirar per el camí del mig, i deixar en suspens aquestes reunions com a minim per a Gener del 2015.
Degut a la nostre evident crispació, ja hem fet arribar a l'Ajuntament la nostre queixa, i estem a l'espera de resposta, i en cas de no obtenir-la, o no ser coherent, INFORMAREM D'INMEDIAT PER PREPARAR NOVES MOVILITZACIONS.
"Vàrem dim que no ens aturariem fin obtenir la sol-lució definitiva, i creïem que hi ha alguna cosa que no han entés"señor trias : escucha a tu ciudad

No hay comentarios:

Publicar un comentario